Gå vidare till innehåll

Runda eller fyrkantiga diamanter?

Med diamond painting har du valet att arbeta med runda diamanter eller fyrkantiga diamanter. Men vad är skillnaden i att arbeta med runda eller fyrkantiga diamanter? Nedan berättar vi lite mer om detta.

FYRKANTIGA DIAMANTER

De fyrkantiga diamanterna har en perfekt passform. Alla diamanter passar med varandra utan att lämna några hål mellan dem. När du är klar kan du inte längre se några delar av duken. Det ger ett mycket vackert resultat.

Kunder säger att när det kommer till att arbeta med fyrkantiga diamanter krävs mer koncentration och dedikation än när du arbetar med runda diamanter. Kunder säger också att de uppskattar resultatet av de fyrkantiga diamanterna bättre eftersom de inte lämnar några hål mellan diamanterna.

 

Vårt råd: välj fyrkantiga diamanter om du inte har något emot att arbeta med tålamod. Erfarenhet av diamond paintings eller andra hantverk där precision krävs underlättar.

 

RUNDA DIAMANTER

Runda diamanter används ofta för små diamond paintings. Om du använder runda diamanter kommer de att lämna ett litet hål mellan diamanterna eftersom de inte perfekt passar ihop. Genom de små hålen kan delar av duken vara synlig. En stor fördel med runda diamanter är att de är enkla att fästa på duken. Du kan placera dem vända åt vilket håll som helst. Generellt sett kommer du att bli klar med en diamond painting som använder runda diamanter snabbare än när du arbetar med fyrkantiga diamanter.

 

Vårt råd: Om du vill arbeta utan att behöva tänka så mycket på vad du gör bör du välja runda diamanter. De är rekommenderade för nybörjare.

 

 

Fri frakt

På alla beställningar i Sverige

Tillfredsställelse garanti

Du får alltid pengarna tillbaka om du inte är nöjd med din beställning

Kontakta oss när det passar dig

Vi kan alltid nås via e-post, Facebook och Instagram

100% säkert att betala

Med PayPal, kreditkort eller i efterhand med Klarna