Gå vidare till innehåll

VILKEN STORLEK?

VILKEN STORLEK?

VILKEN STORLEK BÖR JAG VÄLJA?

Vi får ofta den här frågan från våra kunder. Det är svårt att avgöra vilken storlek du behöver om du aldrig har beställt en diamond painting tidigare. På den här sidan vill vi ta chansen att berätta mer om storlekarna.

 EFFEKTEN PER STORLEK

De diamond paintings med mindre storlekar som vi tillhandahåller passar bäst för bilder som har få detaljer. Som exempel, vår samling av tecknade figurer är mycket passande för mindre diamond paintings eftersom de inte har många detaljer och har klara linjer med färger som är i tydligt kontrast mot varandra. Alla andra diamond paintings som inte har många detaljer passar också för de mindre storlekarna. Resultatet blir fortfarande underbart även med små storlekar. När vi säger “små storlekar” menar vi paintings med måtten 20x20cm, 20x25cm och 25x30cm.

Generellt när det kommer till diamond paintings gäller ju större storlek desto bättre resultat. Detta för att en större storlek ger utrymme för att använda fler diamanter för att skapa bilden vilket gör att mer detaljer blir tydliga.

BÄSTA STORLEKEN FÖR EN EGENDESIGNAD DIAMOND PAINTING

Om du vill göra en egendesignad diamond painting baserad på en foto eller en bild du tycker om rekommenderar vi en minsta storlek på 30x40cm. Anledningen är att ett foto ofta innehåller många detaljer. Det skulle vara tråkigt om de detaljerna inte kommer fram i din diamond painting. Resultatet skulle bli att din diamond painting inte liknar fotot väl. De flesta av våra kunder väljer storleken 40x50cm eller 50x70cm för sina egendesignade diamond paintings. Har ditt foto eller din bild få detaljer? Då kan du välja en mindre storlek! Kika på tabellen nedan för att se vilken storlek som passar bäst för din diamond painting!

Behöver du personlig hjälp? Var vänlig kontakta oss via mail eller Facebook messenger. Vi hjälper dig gärna! Vi kan till och med skapa en förhandsgranskning så att du se vad du kan förvänta dig.

 

 

Storlekstabell

Storlek

Rekommendation

20x20cm

20x25cm 

25x30cm

Foto eller bild med få detaljer och få färger. 

Till exempel: en tecknad figur med tydliga linjer, klara färger och få detaljer.

30x30cm 

30x40cm 

40x40cm 

Foto eller bild med detaljer och färger. 

Till exempel: porträtt av en person eller ett djur med tydliga färger. Helst tagen i närbild för att minimera detaljer i bakgrunden.

40x50cm 

50x50cm 

50x60cm 

Foto med detaljer och färger.

Till exempel: porträtt med en färgrik bakgrund eller foton med flera människor/djur.

50x70cm 

60x60cm 

60x90cm 

Foto med många detaljer och färger. 

Till exempel: landskap, människor i grupp med många färger och detaljer. Båda med bakgrunder.

 

 

 

 20x20cm

30x30cm  30x40cm 
 40x50cm  50x50cm  50x70cm 
 
 60x90cm 
 

 

 

DETALJJÄMFÖRELSE PER STORLEK

 

 

 

Fri frakt

På alla beställningar i Sverige

Tillfredsställelse garanti

Du får alltid pengarna tillbaka om du inte är nöjd med din beställning

Kontakta oss när det passar dig

Vi kan alltid nås via e-post, Facebook och Instagram

100% säkert att betala

Med PayPal, kreditkort eller i efterhand med Klarna