Gå vidare till innehåll

FÅ EN GRATIS GÅVA VID EN BESTÄLLNING PÅ 550 KR

  VILKEN STORLEK?

  VILKEN STORLEK?

  VILKEN STORLEK BÖR JAG VÄLJA?

  Vi får ofta den här frågan från våra kunder. Det är svårt att avgöra vilken storlek du behöver om du aldrig har beställt en diamond painting tidigare. På den här sidan vill vi ta chansen att berätta mer om storlekarna.

   EFFEKTEN PER STORLEK

  De diamond paintings med mindre storlekar som vi tillhandahåller passar bäst för bilder som har få detaljer. Som exempel, vår samling av tecknade figurer är mycket passande för mindre diamond paintings eftersom de inte har många detaljer och har klara linjer med färger som är i tydligt kontrast mot varandra. Alla andra diamond paintings som inte har många detaljer passar också för de mindre storlekarna. Resultatet blir fortfarande underbart även med små storlekar. När vi säger “små storlekar” menar vi paintings med måtten 20x20cm, 20x25cm och 25x30cm.

  Generellt när det kommer till diamond paintings gäller ju större storlek desto bättre resultat. Detta för att en större storlek ger utrymme för att använda fler diamanter för att skapa bilden vilket gör att mer detaljer blir tydliga.

  BÄSTA STORLEKEN FÖR EN EGENDESIGNAD DIAMOND PAINTING

  Om du vill göra en egendesignad diamond painting baserad på en foto eller en bild du tycker om rekommenderar vi en minsta storlek på 30x40cm. Anledningen är att ett foto ofta innehåller många detaljer. Det skulle vara tråkigt om de detaljerna inte kommer fram i din diamond painting. Resultatet skulle bli att din diamond painting inte liknar fotot väl. De flesta av våra kunder väljer storleken 40x50cm eller 50x70cm för sina egendesignade diamond paintings. Har ditt foto eller din bild få detaljer? Då kan du välja en mindre storlek! Kika på tabellen nedan för att se vilken storlek som passar bäst för din diamond painting!

   Är du fortfarande osäker på vilken storlek du bör välja? Vi har ett blogginlägg på ämnet som ger dig mer tips! Behöver du personlig hjälp? Var vänlig kontakta oss via mail eller Facebook messenger. Vi hjälper dig gärna! Vi kan till och med skapa en förhandsgranskning så att du se vad du kan förvänta dig.

   

   

  Storlekstabell

  Storlek

  Rekommendation

  20x20cm

  20x25cm 

  25x30cm

  Foto eller bild med få detaljer och få färger. 

  Till exempel: en tecknad figur med tydliga linjer, klara färger och få detaljer.

  30x30cm 

  30x40cm 

  40x40cm 

  Foto eller bild med detaljer och färger. 

  Till exempel: porträtt av en person eller ett djur med tydliga färger. Helst tagen i närbild för att minimera detaljer i bakgrunden.

  40x50cm 

  50x50cm 

  50x60cm 

  Foto med detaljer och färger.

  Till exempel: porträtt med en färgrik bakgrund eller foton med flera människor/djur.

  50x70cm 

  60x60cm 

  60x90cm 

  Foto med många detaljer och färger. 

  Till exempel: landskap, människor i grupp med många färger och detaljer. Båda med bakgrunder.

   

   

   

   20x20cm

  30x30cm  30x40cm 
   40x50cm  50x50cm  50x70cm 
   
   60x90cm 
   

   

   

  DETAIL COMPARISON PER SIZE

   

   

   

  Tillfredsställelse garanti

  Om du inte är nöjd med ditt köp kommer vi att ge dig din

  Inte nöjd = pengarna tillbaka-garanti

  Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.