Gå vidare till innehåll

Så fungerar det

Så fungerar det

DIAMOND PAINTING: SÅ FUNGERAR DET

Diamond Painting är mycket populärt just nu. Det är roligt och avslappnande! Det finns diamond paintings i flera olika kollektioner. Det finns kollektioner med djur, blommor, landskap och till och med målningar där du kan välja ditt eget motiv! Naturligtvis vill du börja med diamond painting så fort som möjligt! Men hur fungerar det? Instruktionerna nedan talar om för dig hur du börjar och vad du bör fokusera på för att uppnå ett fantastiskt resultat. Är du redo?

VAD FINNS I MITT HAPPY PAINTING-PAKET?

Innan du börjar bör du titta lite på vad som finns i ditt diamond painting-paket. Du kommer att hitta alla saker som är listade nedan:

  • Diamond Painting penna: Med den här pennan kan du plocka upp diamanterna från brickan och enkelt fästa dem på duken.
  • Diamond Painting pincett: Du kan plocka upp eller flytta diamanterna med pincetten. Det är mycket användbart om du vill placera diamanterna så rakt som möjligt på duken.
  • Vax: Du behöver vax för att fästa diamanterna på din Diamond Painting penna.
  • Diamanter: Du fäster diamanterna på duken och du använder din Diamond Painting penna för att göra det. Diamanterna har nummer som överensstämmer med specifika delar av duken.
  • Sorteringsbricka: Med den här brickan kan du hålla alla diamanter som har en och samma färg tillsammans. Brickan gör det också lättare att sortera. Skaka brickan med färgen du vill använda för att få diamanterna att lägga sig med den platta sidan nedåt. På så vis blir de blir enklare att plocka upp.
  • Diamond Painting duk: När du beställer din diamond painting väljer du vilken bild som kommer att finnas på duken. Över bilden finns ett fält av symboler. Dessa symboler indikerar var du ska placera de olika färgerna som diamanterna har.

Vill du börja på rätt sätt? Läs vår steg-för-steg guide nedan!

DIAMOND PAINTING STEG-FÖR-STEG

Naturligtvis vill du börja på din Diamond Painting så snart som möjligt. Det är viktigt att förbereda dig väl! Det gör att det sedan blir enklare att arbeta på din painting utan att behöva stanna upp och dubbelkolla vad du behöver göra stup i kvarten. Med följande instruktioner kommer du att veta exakt hur det fungerar och i vilken ordning du bör göra saker. Du kan börja omedelbart!


STEG 1

Försäkra dig om att din arbetsyta är stabil och stor nog för din Diamond Painting. Vi rekommenderar också att det är en yta som inte ska användas för något annat på ett tag så att du inte behöver flytta din painting fram och tillbaka. Ett skrivbord, matbord eller köksbord är bra platser att arbeta vid.

STEG 2

Öppna förpackningen försiktigt och placera alla föremål på arbetsytan. Rulla upp duken och kontrollera att du har alla påsar med diamanter som du behöver. Du kommer att få en lista med koderna, symbolerna samt det totala antalet diamanter och antalet påsar som ska finnas i paketet. Bestäm själv vilken färg du vill börja med. Att börja nedifrån är enklast. Placera diamanterna du har valt i brickan och skaka!

STEG 3

Ta bort en liten del av skyddsfoliet från duken. Ta aldrig bort mer än från det område du vill arbeta med. Nästa steg är att greppa pennan, doppa toppen av den i vaxet och tryck den sedan mot den rundade delen av diamanten. Den platta sidan fäster du mot duken.

STEG 4

Placera nu diamanten mot dess rätta plats på duken. Var uppmärksam på symbolen på duken och färgnumret på diamanten. De ska matcha.

STEG 5

Fortsätt på samma vis till du har täckt alla symboler på duken med diamanter och se där, din Diamond Painting är färdig!


3 SAKER DU MÅSTE VETA OM DIAMOND PAINTING

  • Låt skyddsfolien ligga kvar på duken så länge som möjligt. Den skyddar din duk mot fukt och damm samt ser till att diamanterna fastnar ordentligt. Ta bara bort folien från de områden som du kommer att arbeta med. Vi rekommenderar att du arbetar nedifrån och uppåt.
  • Ta en färg i sänder. På så vis undviker du misstag och du behöver inte byta färger om vartannat. Det gör det lättare att få en bra överblick!
  • Placera diamanterna på brickan med den runda sidan uppåt. Skaka brickan försiktigt för att få diamanterna att falla på plats. Det gör det lättare att plocka upp dem så att du snabbare kan fästa dem på duken.

Behöver du personlig hjälp? Var vänlig kontakta oss via mail eller Facebook messenger. Vi hjälper dig gärna! Vi kan till och med skapa en förhandsgranskning så att du se vad du kan förvänta dig.

 

Fri frakt

På alla beställningar i Sverige

Tillfredsställelse garanti

Du får alltid pengarna tillbaka om du inte är nöjd med din beställning

Kontakta oss när det passar dig

Vi kan alltid nås via e-post, Facebook och Instagram

100% säkert att betala

Med PayPal, kreditkort eller i efterhand med Klarna