Gå vidare till innehåll

Vår historia

Vår historia

Välkommen till vår glada grupp diamond painters med redan fler än 100.000(!) entusiastiska kunder. För att ge dig en uppfattning om vår historia vill vi ta chansen att berätta lite mer om vår affär.

Allt började 2016 när vi provade på Diamond Painting för första gången. Vi fastnade för det direkt och kunde inte sluta. Upplevelsen av att pyssla med diamanter var nästan som en sorts meditation, du kan verkligen varva ned. Vår tanke var “Alla borde prova detta!”.

Det ledde till att vi, en månad senare, hade samlat ett flertal diamond paintings från olika affärer. Vi provade alla sorters målningar men vi stötte hela tiden på samma problem; kvaliteten på dessa var aldrig perfekt. Vi började söka efter målningar av högre kvalitet och med en intressant design men de verkade omöjliga att finna… Då bestämde vi oss för att ta saken i egna händer.

Det blev starten för vår holländska affär ‘Diamond Painting Wereld’. Efter att ha genomfört många tester kunde vi nu erbjuda diamond paintings av högsta möjliga kvalitet som också var vackert designade. Vi startade som en liten butik hemifrån men har nu vuxit till att bli den största leverantören av Diamond Paintings i Nederländerna och Belgien. Ja, vi är extremt stolta över det!

Efter några år bestämde vi oss för att vi inte ville begränsa våra underbara diamond paintings till endast holländska kunder. Under 2020 bestämde vi oss för att öppna en butik i Tyskland så att vi kunde förse tyska diamond painting fans med våra varor. Kort efter det lanserade vi Happy Painting Store där vi kan sälja våra underbart designade diamond paintings över hela världen! Från och med nu kan alla njuta av diamond paintings av högsta kvalitet!

Om du har några frågor om vår affär så hjälper vi dig gärna! Skicka ett meddelande på Facebook eller skicka ett e-postmeddelande till kontakt@happypainting.se.

Med vänliga hälsningar,

Happy Painting Store

Fri frakt

På alla beställningar i Sverige

Tillfredsställelse garanti

Du får alltid pengarna tillbaka om du inte är nöjd med din beställning

Kontakta oss när det passar dig

Vi kan alltid nås via e-post, Facebook och Instagram

100% säkert att betala

Med PayPal, kreditkort eller i efterhand med Klarna