GÄ vidare till innehÄll

FÅ EN GRATIS GÅVA VID EN BESTÄLLNING PÅ 550 KR

  Frequently Asked Questions

  NĂ€r du skickat in en bestĂ€llning via vĂ„r hemsida kommer du att slussas genom en “tack för din order”-sida och pĂ„ den sidan visas ditt bestĂ€llningsnummer. Kort dĂ€refter kommer du att fĂ„ ett mail med din orderbekrĂ€ftelse. I det mailet kan du ocksĂ„ hitta ditt bestĂ€llningsnummer.

  VĂ„r genomsnittliga leveranstid ligger mellan 7-30 dagar.  


  Om din bestÀllning inte har skickats Ànnu sÄ Àr det möjligt för dig att Àndra den.

  Var snÀll och kontakta oss sÄ hjÀlper vi dig vidare.

  Vi ber om ursÀkt för att din bestÀllning inte har anlÀnt inom den förvÀntade leveranstiden. Den förvÀntade leveranstiden Àr vÄr bÀsta uppskattning av hur lÄng tid det dröjer innan ditt paket anlÀnder.

  Du kan alltid kontakta oss sÄ hjÀlper vi dig vidare!

  Alla vÄra varor skickas fraktfritt!

  Om du just har gjort en bestÀllning, skicka ett mail till oss pÄ kontakt@happypainting.se. Inkludera ditt bestÀllningsnummer och be oss Àndra din leveransadress.

  UppmÀrksamma att det troligen inte Àr möjligt att Àndra din adress om din order redan har skickats.

  Om inget annat nÀmns i bekrÀftelsemailet sÄ behandlas och skickas alla bestÀllningar inom 72 timmar. (Helger och högtider ingÄr inte i berÀkningen)

  För att spÄra ditt paket kan du logga in pÄ ditt konto och titta pÄ din bestÀllningshistorik. SÄ snart ditt paket har skickats kommer du att fÄ ett mail med spÄrningsinformationen. Har du inte fÄtt det mailet Àn? Var vÀnlig kontakta oss.

  TyvÀrr kan vi inte hjÀlpa dig med detta. Om ett paket har mÀrkts som levererat av posten kan vi inte skicka en ersÀttningsvara sÄvida inte paketet returneras till oss. Vi rÄder dig att kontakta ditt postkontor omedelbart.

  Med pengar eller kuponger. Oavsett vilken metod du vÀljer kommer din transaktion att vara sÀker.

  Kreditkort: den totala summan kommer att reserveras och dras sÄ snart som ditt paket har levererats.

  PayPal: ett enkelt och snabbt sÀtt att betala, du behöver inte ange nÄgra kontaktdetaljer eftersom de redan finns hos PayPal.

  Klarna: ett enkelt och snabbt sÀtt att betala, du behöver inte ange nÄgra kontaktdetaljer eftersom de redan finns hos Klarna.

  Kupong: lĂ€gg till din rabattkod eller kupongkod pĂ„ “kontaktinformation” sidan. Sidan kommer att visa dig hur mycket du behöver betala utöver det nĂ€r koden har behandlats.

  Alla betalningar pÄ vÄr hemsida behandlas via en sÀker server. BÄde din personliga och betalningsinformation lagras sÀkert.

  Du kan lĂ€sa mer om hur du returnerar en vara hĂ€r Returpolicy – Happy Painting Sweden

  Ja, du kan annullera din bestĂ€llning sĂ„ lĂ€nge dina varor inte har skickats. Du kan skicka ett meddelande till oss för att avbryta din bestĂ€llning. 

  Vi arbetar sÄ snabbt vi kan. Det kan hÀnda att ditt meddelande inte nÄr oss förrÀn din vara redan har skickats. Du har dÄ fortfarande möjligheten att returnera din vara nÀr den levererats till dig.

  Kunden sjĂ€lv stĂ„r för eventuella fraktkostnader vid retur. 

  Dina pengar kommer att returneras tillbaka till dig samma dag som var har mottagit din retur.

  TyvÀrr kan vi inte acceptera returer om varan har anvÀnts.

  Nej. Du kan returnera varan nÀrhelst du vill. Notera att paketet inte fÄr ha öppnats.

  Om din Diamond Painting har skadats kommer den att ersĂ€ttas,  helt i linje med Happy Paintings livstidsgaranti. 

  Skicka oss ett e-postmeddelande med följande information:

  Namn: 

  Ordernummer:

  Beskriv ditt problem: (bifoga Àven bild)

  Hur vi kan hjÀlpa dig: (berÀtta för oss vad vi kan göra för att förbÀttra din dag)

  Vi beklagar att det saknas delar men vi finns hÀr för att hjÀlpa dig. Alla diamond paintings frÄn Happy Painting levereras med med ett livslÄngt skydd mot saknade diamanter.

  Skicka ett meddelande till oss med ditt bestÀllningsnummer, koden för fÀrgen/fÀrgerna som saknas samt hur mÄnga pÄsar du behöver.

  Vi beklagar att du stött pĂ„ det hĂ€r problemet och vi finns hĂ€r för att hjĂ€lpa dig. 

  Det första du kan göra Àr att försöka att anvÀnda en annan browser (t.ex Google Chrome).

  Om det inte löser problemet kan du prova att göra din bestÀllning pÄ en annan dator eller enhet. Dubbelkolla att du har valt korrekt betalningsmetod och korrekt bank.

  Om du fortfarande inte kan göra en bestĂ€llning, var vĂ€nlig skicka oss en skĂ€rmbild av felet sĂ„ att vĂ„rt support-team kan reda ut problemet. 

  Om du Àr en bloggare eller om du har pressfrÄgor, skicka ett meddelande till kontakt@happypainting.se Bifoga en lÀnk till dina sociala media-kanaler och annan relevant information för att ge oss en klarare bild av din community. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

  Maila din förfrÄgan till kontakt@happypainting.se. Se till att bifoga en lÀnk till din hemsida och/eller sociala media-kanaler samt information om vilken typ av evenemang du vill anordna tillsammans med övriga relevanta detaljer. Vi ser fram emot ditt mail!

  Du kan nÄ oss per e-post pÄ kontakt@happypainting.se

  Vi Àr alltid tillgÀngliga och svarar vanligtvis inom nÄgra minuter, Àven pÄ helger!

  TillfredsstÀllelse garanti

  Om du inte Àr nöjd med ditt köp kommer vi att ge dig din

  Inte nöjd = pengarna tillbaka-garanti

  Om du inte Àr nöjd fÄr du pengarna tillbaka.